Campanie pentru Mândrie Românească: TOȚI SUNTEM VUIA!

Direct Aeroport, cu sprijinul Grupului pentru Jurnalism, Cultură și Comunicare Constanța, lansează o campanie pentru mândria românească, alegând ca data de start ziua de 18 martie, când Românul Traian Vuia a realizat primul zbor autopropulsat (fără catapulte sau alte mijloace exterioare) cu un aparat mai greu decât aerul.

În cadrul campaniei ce va purta numele TOȚI SUNTEM VUIA!, pe blogul direct se vor publica materiale despre toți cei care ne-au făcut și ne fac să fim mândri că suntem români: ingineri, profesori, medici, militari, marinari, diplomați, istorici, preoți, oieri, strungari, agricultori, etc

Echipa companiei Direct Aeroport este mândră pentru că vă poate sta la dispoziție în fiecare zi, în fiecare oră, minut și secundă, din zi și noapte, pentru a vă facilita transportul către și dinspre Aeroportul Henri Coandă (Otopeni), de unde plecați în vacanțele pentru descoperit lumea sau la locurile voastre de muncă unde câștigați o pâine mai bună pentru familiile voastre ori vă întoarceți acasă, alături de cei dragi.

Echipa companiei Direct Aeroport vă îndeamnă să vă amintiți, de câte ori urcați într-un avion, că primul om care a zburat cu un aparat mai greu decât aerul a fost un Român și să purtați cu voi Mândria de a fi Român, oriunde vă aflați.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

DESPRE NOI

Serviciul pe care il punem la dispozitie garanteaza confortul calatoriei catre aeroport intr-un timp pe care l-ai petrece si daca ai conduce masina personala. Citeste mai mult >>


Protectia consumatorului - ANPC
Telefonul Consumatorului: 021 9551

CONTACT

 +4 0737 503 503 - Constanta - Non Stop
 +4 0754 503 503
 +4 0766 503 503
 +4 0727 503 503 - Brasov - Non Stop
 office@direct-aeroport.ro

CONECTEAZA-TE CU NOI